سه‌شنبه, 4 آبان 1400
     ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
حضور شهرداری انار در نمایشگاه بین المللی گردشگری كرمان

به گزارش روابط عمومی شهرداری انار ، رحیمی از حضور فعال شهرداری انار در نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی کرمان خبر داد و افزود: در راستای معرفی و شناساندن ظرفیت های گردشگری و توریستی شهرستان انار و امکانات موجود در شهرستان اقدام به حضور در نمایشگاه نمود.

شهردار انار در ادامه اظهار داشت : یکی از شاخص های توسعه و پیشرفت شهرها ارج نهادن به موضوع توریستی و گردشگری است و بر این اساس خواستار فعالیت سایر ادارات و شهروندان جهت معرفی جاذبه ها و موقعیت های گردشگری شهرستان شد و آمادگی شهرداری را در جهت برپایی هر گونه نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی و موضوعات پیشنهادی در راستای معرفی شهرستان انار اعلام نمود.

لازم به ذکر است که این نمایشگاه از تاریخ بیستم لغایت بیست و چهارم اردیبهشت ماه در نمایشگاه بین المللی جنوب شرق کرمان در جاده کرمان - باغین از ساعت 16 الی 21 آماده بازدید میباشد.